top of page

TIE and Halloween

Avui és un dia molt especial per dos motius com bé diu el títol de la notícia: hem fet el Test of Interactive English i és una de les nits més boniques d'Irlanda: Halloween. Així que moltes emocions els últims dies a Dublín.

Al matí hem estat a Rockbrook fent la prova de nivell. Una part era l'escrita i l'altra, l'oral. Hem fet dos grups per realitzar la prova i alternar-se en les dues parts. La part escrita és la més complexa, perquè no estan tan acostumats. Tot i així, ho han fet molt i molt bé. La part oral es on se senten molt còmodes, potser una mica nerviosos, però és el que han fet tots els dies que han estat a Irlanda. Les impressions de tots eren molt bones. És com posar la cirera del pastís.

Després ens hem anat tots a Dundrum per últim cop. Hem dinat tots junts al McDonalds i hem tingut temps lliure per estar i gaudir del Shopping Centre. Ha estat una tarda divertida i trista alhora, perquè deixem Irlanda, i té coses positives però moltes de negatives. Ganes de tornar amb els nostres, amb la vida ordinària i les nostres coses. Però també ens agrada el que fem aquí, el que aprenem en tots els sentits i la vida irlandesa. Quina gran estada hem passat!

Aquesta nit serà una ànit màgica. Passaran la majoria porta per porta per fer el Trick or treat, una experiència molt americana que agradarà segur a tots. Quina bona manera d'acabar els nostres dies a terres irlandeses, què bons records i vivències tindrem per tota la vida!


bottom of page