top of page

Formidable convivència a Carlingford


Com ho estàvem esperant! I quina manera d'acabar l'estada a Irlanda, i això que encara ens queda una setmana ben intensa. Doncs sí, per fi ha arribat la convivència a Carlingford i ha estat una experiència excel·lent, potser del millor de la nostra estada. Carlingford es un poble famosíssim a Irlanda entre Dublín i Belfast. Té mar i muntanya. Moltes famílies i grups d'estudiants vénen a aquesta villa on es poden realitzar moltíssimes activitats.

Vam sortir de Rockbrook pel matí per arribar a dinar a Carlingford. Després d'això, ens hem instal·lat a les habitacions en un edfici on només hi érem nosaltres. Hem estat molt còmodes a la casa de colònies. Per la tarda ens hem dirigit al frondós bosc fent camí per la muntanya. I què hem fet allà? L'activitat estrella de la nostra estada: Làser Combat. Hem fet dos equips. Ens hem posat la roba militar, hem agafat la nostra arma i a pels altres.

L'activitat és molt divertida: primer, perquè tenim una arma espectacular que fins i tot té efectes especials que fan l'experiència molt més intensa; i segon, perquè el lloc és espectacular, amb moltes coses per divertir-se, amagar-se, apuntar... A més a més, el temps -no massa bo- sí acompanyava, perquè la boira feia encara més emocionant l'activitat. Ha estat una passada!

Hem sopat i per la nit hem fet activitats en grup molt divertides. Ens ho hem passat molt bé. Així que cap a les 23 hores, a dormir. A les 8 estàvem drets, perquè desperts, feia estona. Hem esmorzat i hem fet les maletes per tenir-les preparades per quan marxéssim.

Ens hem dirigit al mar, que és com un llac, ja que és una entrada enorme d'aigua a terra, com les ries de Galícia. Allà ens hem posat el banyador i el neoprè. Hem fet grups i ens hem posat als bots i cap a l'aigua. Hem fet un recorregut pel mar fins arribar a un lloc on hi havia alguna cascada i tubs per on llançar-se, molt divertit. Quan hem tornat, els que han volgut han tingut temps de llançar-se al mar des d'un lloc determinat.

Dutxa d'aigua calenta per entrar en calor i a dinar: pizza i salsitxes. Finalment, una mica de turisme pel poble i cap a l'autobús. Cap a les 16.30 ja érem a Rockbrook i ens ha donat temps de fer un partidet de futbol.


bottom of page