top of page

Salts de gran alçada

Avui últim dissabte de classes preparatòries pel TIE. Hem fet un simulacre de prova, sobretot el que es refereix a l'expressió escrita. Sembla que la cosa va prou bé, doncs la professora estava molt contenta del nivell. El proper dissabte, l'últim, serà el dia de la prova de nivell, fora nervis i a donar el màxim.

Hem dinat a Rockbrook com sempre en un dia que ha començat tapat, però s'ha anat obrint i això ens ha ajudat molt a passar el fred que aquests dies fa, que és bastant. Després d'això ens hem dirigit cap a l'aeroport, i no per marxar, no; sinó per anar al Jump Zone, que com diu el nom, es tracta de saltar i saltar.

Ens ho hem passat com nens, però nens petits. Això de saltar està molt bé i més quan és difícil de fer-te mal. Hem anat a diferents zones: llits elàstics, zona del conegut balontiro, la zona de salts de llargada on t'enfonses en uns cubs d'espuma que difícil ho tenim per sortir d'ells i la zona de bàsquet. Tot per passar una tarda molt divertida.

Després del Jump Zone, hem anat al centre comercial de Tallaght -una zona de Dublín sud- anomenat The Square. És un centre comercial bastant interessant. Hem visitat les diferents zones del Shopping Centre per finalment tornar a casa. Quin dia! Ah! I quines ganes que comenci la setmana vinent.


bottom of page