top of page

Però no estàvem a Irlanda?

I per què aquesta pregunta? Què s'amaga darrera d'aquest títol? Doncs bé, suposo que els nois ja ho han dit a les famílies, però aquesta setmana ha estat especialment bona pel que fa al clima, com ells diuen "spanish weather". Sol tots els dies. Això ha fet que alguns nois aprofitin per anar en màniga curta. Tan bon temps ha fet que, cada dia que hem deixat els nois a casa seva després de Rockbrook, algú s'ha deixat alguna peça de roba al cotxe; clar, com que no era necessari. És clar que pels matins el fred estreny.

Hem gaudit molt aquesta setmana doncs, ja a l'equador de l'estada, l'opinió general és que aquestes darreres setmanes han passat volant. Molt bona senyal, això pot ben dir que ens ho estem passant molt bé i estem gaudint d'aquesta estada. Ara és moment d'aprofitar encara més la immersió en anglès, doncs ja s'ha agafat soltesa amb la família i l'escola i és el millor moment per agafar un anglès més eficient.

Les tardes estan sent profitoses en quant el treball es refereix: hi ha un bon ritme general de treball, alguns van bastant avançats. A més, el fet d'estar junts s'agraeix molt. És curiós i s'agraeix que quan els vas a buscar als col·legis, es dibuixi un somriure a totes les cares, com dient: què bé, ja hi són aquí! Seguirem ensenyant algunes escoles cada setmana per anar coneixent-les:

Aquesta setmana hem tornat a començar la roda dels dinars fora. Els ha tocat als nois de segon d'ESO. Vam anar a un lloc molt típic a Dublín: Eddie Rocket, una espècie de cafetèria/pub/restaurant ambientat als anys 60, com si l'haguessin reproduit del famós bar de "Regreso al futuro". És un lloc divertit, on pots posar 20 cèntims a les típiques màquines de música dels 60 i escoltar la cançó que vols. A més, es dina molt bé. Qui ha volgut, ha fet un batut: els conegut Milk Shakes.


bottom of page