top of page

Footee: una nova experiència

Aquesta dissabte hem donat als nois l'Scrapbook, una espècie de llibreta per realitzar el projecte que hauran de presentar el dissabte del TIE. Hauran de tenir cura amb ell, perquè durant les properes setmanes aniran treballant tot el que té a veure amb el projecte. De fet, alguns ja van començar ahir.

Com sempre, a l'acabar les classes, hem dinat cap a les 12 al mateix Rockbrook. Una mica d'esbarjo i a agafar l'autobús per anar direcció Blessington, a prop de l'àrea de Tallaght, on ens esperava un fantàstic paratge verd amb unes vistes espectaculars. Realment el camp era com el d'un camp de golf, amb els seus 18 forats.

Ara bé, el joc era diferent, una barreja entre golf i futbol. Això implicava que els forats eren més grans per poder rebre una pilota de futbol i fèiem ús dels peus per afinar la nostra punteria i intentar guanyar. Fàcil fàcil no ho era, perquè hi havia forats molt allunyats i complexos. Com no, alguns tenien els seus sorrals i altres pendents que, si no tenies prudència, la pilota podia marxar més enllà del desitjat.

Ha estat una tarda agradable, amb molt bon temps i activitat sense parar. Ah, i no calia saber molt de futbol, a vegades, anar a poc a poc és millor que anar a per feina. Així ho han demostrat molts d'ells.


bottom of page