top of page

Primeres tardes a Rockbrook

Que cada setmana hi hagi quelcom nou a incorporar, pot ajudar molt a la continuitat en el progrés maduratiu dels nois i en la seva adaptació a Irlanda. Per això, començar aquesta setmana les tardes de Rockbrook, els ajuda molt a anar incorporant noves situacions on es troben molt a gust. Aquells qui fan extraescolars, molts van començar la setmana passada, ja es troben amb unes tardes plenes d'activitat i dins d'una immersió total en l'anglès.

I com funciona això de les tardes a Rockbrook? Hem realitzat tres grups segons els cursos. Els de sisè de primària vénen els dilluns; els de primer d'ESO, els dimecres; i els de segon, el divendres. La idea és la següent: els anem a buscar als seus col·legis fent una ruta cap al migdia. Arribem una mica abans de les 15 hores. Fem una hora de treball de Turó dels dossiers de matemàtiques, català i castellà. I després, temps lliure fins les 17. Finalment, els tornem a cadascú a casa als voltants de les 18, just per fer el dinner.

El temps lliure a Rockbrook es pot passar de moltes maneres, això ho veurem al llarg de les setmanes: alguns voldran aprofitar els camps de futbol d'aquí, altres jugaran a bàsquet, o fins i tot, pels dies de pluja, un joc de taula pot ser ben interessant. Al final del que es tracta és que tinguin un temps a la setmana per ells, de descans, on puguin parlar amb el tutor amb tota tranquil·litat i on puguem fer també un seguiment del seu treball de Turó.

Sobre el treball de Turó. No ha d'haver estrés, però han de notar que volem que s'esforcin i no perdin el ritme del col·legi en el que són les àrees instrumentals. Per això la idea és anar controlant aquest treball a Rockbrook o a les seves escoles irlandeses. Quan l'han de realitzar? Doncs en aquesta hora setmanal de Rockbrook i en les hores de gaèlic que tinguin a la seva escola. I és clar, això pot variar molt segons l'escola i el curs on siguin. Deures com a deures no haurien de tenir, sempre que portin el ritme adequat i no baixin la guàrdia.

Com la setmana passada, aquesta vegada el grup de sisè de primària ha anat a fer un dinar fora, al Dundrum Shopping Centre i fer uns volts durant una horeta. És quelcom especial que esperen i els dóna energia per anar afrontant la setmana. A més, és un bon moment per cohesionar el grup i explicar totes les batalles que tenen: divertit i motivant.


bottom of page